Kukkakaali-purjokeitto

Kuullota paloiteltu kukkakaali, purjo ja valkosipuli kattilassa öljy-margariiniseoksessa.

Lisää kasvisliemi ja keitä kunnes kukkakaali on kypsää.

Soseuta keitto.

Lisää paloiteltu sulatejuusto ja mausteet; ohjeessa sanotaan kirveli, mutta käytin itse timjamia.

Saksi pinnalle vielä ruohosipulia.

Ohje julkaistu Yhteishyvä 8/10.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Irocduck
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3205g771kcal58g70.5g9.6g73.7g
Purjosipuli 641g147kcal11.6g15.4g1.3g13.5g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Rypsiöljy 108g957kcal0g0g108.2g0g
Flora kevyt margariini 40 400g120g445kcal0.6g3.6g48.1g0g
Kasvisliemi laimennettu 3205g297kcal9.3g13.1g23.1g1.6g
Olympia perinteinen sulatejuusto (Valio), annos 15g801g1923kcal120.2g24.8g160.2g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16368g9252kcal412g281g702g181g
Valittu annoskoko8184g4626kcal206g140.5g351g90.5g
Annoskoko puolitettuna4092g2313kcal103g70.3g175.5g45.3g
Arvot/100g100g57kcal2.5g1.7g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187518