Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g3004g3305kcal630.9g0g78.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g421g311kcal18.9g54.3g0.8g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g60g96kcal5.4g18.6g0.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 3004g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Herkkusieni 1202g191kcal25.2g3.6g4g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16368g9220kcal1381.6g211.2g288.6g52g
Valittu annoskoko8184g4610kcal690.8g105.6g144.3g26g
Annoskoko puolitettuna4092g2305kcal345.4g52.8g72.2g13g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006