Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g542g1897kcal65g352.3g11.9g48.8g
Oliiviöljy 90g799kcal0g0g90.3g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.9g5.9g0.2g0.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 151g33kcal0.5g2.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g5535kcal136.8g721.2g204.8g99.6g
Valittu annoskoko819g2767kcal68.4g360.6g102.4g49.8g
Annoskoko puolitettuna410g1384kcal34.2g180.3g51.2g24.9g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761