Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g359g719kcal71.9g0g46.7g0g
Vesi270g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl34g98kcal0.8g1g10.1g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix49g24kcal0.7g4.9g0.2g0g
Sipuli 49g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Coctailkurkku, Pirkka14g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.6g0.2g0.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g27g243kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g2328kcal151.8g43.2g168.8g3.2g
Valittu annoskoko819g1164kcal75.9g21.6g84.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna410g582kcal38g10.8g42.2g0.8g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832