Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl201g60kcal9.2g3.8g0.6g3.2g
Porkkana 164g54kcal1g9.1g0.3g4.2g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g3.8g8.8kcal0.1g1g0.5g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)94g56kcal0.9g4.2g3.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g778kcal51g36.2g43.4g16g
Valittu annoskoko819g389kcal25.5g18.1g21.7g8g
Annoskoko puolitettuna410g195kcal12.8g9.1g10.9g4g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773