Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu526g663kcal57.9g1.6g47.4g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g123g332kcal16g0g29.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g140g351kcal26.7g0g30.9g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g18g158kcal0g0g17.5g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g3133kcal201.4g3.2g264.8g0g
Valittu annoskoko819g1567kcal100.7g1.6g132.4g0g
Annoskoko puolitettuna410g783kcal50.4g0.8g66.2g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594