Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 281g51kcal1.6g7g1.1g2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g152kcal0g0g16.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g373kcal42.7g0g22.5g0g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g197g40kcal1.2g7.5g0.6g2.8g
Ketsuppi, Heinz30g31kcal0.3g7.3g0g0.4g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3.9g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g1342kcal94g50.8g82.6g13.4g
Valittu annoskoko819g671kcal47g25.4g41.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna410g336kcal23.5g12.7g20.7g3.4g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640