(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 280g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Herkkusieni säilyke 805g136kcal16.9g1.6g2.4g19.3g
Paprika punainen 630g184kcal5.9g28.4g2.5g12g
Kesäkurpitsa zucchini 875g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Parsakaali brokkoli 1400g491kcal64.7g27.3g4.2g35g
Smetana, rasvaa n. 40 % 420g1638kcal8.9g9.2g176.4g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton525g945kcal23.6g28.9g78.8g21g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g875g963kcal20.1g35g87.5g0g
Tonnikala öljyssä 2030g3853kcal550.5g0g182.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16380g17052kcal1410.2g351.6g1078.6g210.4g
Valittu annoskoko8190g8526kcal705.1g175.8g539.3g105.2g
Annoskoko puolitettuna4095g4263kcal352.6g87.9g269.7g52.6g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233