Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g2520g3780kcal428.4g10.1g221.8g0g
Vesi2700g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g2700g1539kcal37.8g334.8g5.4g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi270g27kcal4g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16380g10692kcal940.4g697.8g454.4g0g
Valittu annoskoko8190g5346kcal470.2g348.9g227.2g0g
Annoskoko puolitettuna4095g2673kcal235.1g174.5g113.6g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902