Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä2403g2643kcal187.4g432.6g12g192.3g
Peruna, keskikokoinen 60g1709g1025kcal25.6g222.2g1.7g15.4g
Purjosipuli 374g86kcal6.8g9g0.7g7.9g
Persilja 53g15kcal0.7g0.6g0.1g4.3g
Sitruunamehu, laimentamaton53g11kcal0.2g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g107g940kcal0g0g106.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g32g31kcal0.4g5.8g0g0g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Paprika punainen 1068g313kcal10g48.1g4.3g20.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1282g128kcal14.1g10.3g2.6g12.8g
Feta, Arla Apetina 3%1068g1175kcal192.3g21.4g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16384g12825kcal881.8g1515.8g321g508g
Valittu annoskoko8192g6413kcal440.9g757.9g160.5g254g
Annoskoko puolitettuna4096g3206kcal220.5g379g80.3g127g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.3g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449