Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki3549g2414kcal433g138.4g7.1g0g
Edam 24% (Arla)2130g6815kcal553.7g0g511.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1931g2433kcal212.4g5.8g173.8g0g
Vehnälese 170g389kcal22.7g26.2g7.7g63.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 341g1036kcal29.8g188.8g6.5g47.4g
Leivinjauhe 71g125kcal3.7g26.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16384g26421kcal2510.6g772g1412.4g223.4g
Valittu annoskoko8192g13211kcal1255.3g386g706.2g111.7g
Annoskoko puolitettuna4096g6605kcal627.7g193g353.1g55.9g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577