Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g6425g9188kcal1285g0g449.8g0g
Kananmuna kuoreton 964g1375kcal120.5g2.9g98.8g0g
Lanttu 803g232kcal8g36.9g2.4g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16384g21589kcal2827g79.6g1102g29g
Valittu annoskoko8192g10794kcal1413.5g39.8g551g14.5g
Annoskoko puolitettuna4096g5397kcal706.8g19.9g275.5g7.3g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893