RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2014g2873kcal251.8g6g206.4g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g1598g5115kcal0g48g607.4g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)544g1739kcal59.8g342.4g15.2g65.2g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g2366g7925kcal326.5g1516.4g54.4g141.9g
Raparperi 1279g431kcal8.8g70.3g1.3g17.9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g80g249kcal8.8g48g5.6g22.4g
Leivinjauhe 80g140kcal4.2g30.2g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g160g582kcal5.6g127.2g5.6g0g
Hermesetas-jauhe72g208kcal0.9g40.3g0g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16384g38523kcal1332.8g4457.6g1791.8g553.2g
Valittu annoskoko8192g19262kcal666.4g2228.8g895.9g276.6g
Annoskoko puolitettuna4096g9631kcal333.2g1114.4g448g138.3g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435