Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g40g50kcal1.8g10g0.2g0.4g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g30g39kcal6.3g0g1.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g5g10kcal1.7g0.1g0.3g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g207kcal20.2g21.6g4.2g1.8g
Valittu annoskoko82g103kcal10.1g10.8g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g52kcal5.1g5.4g1.1g0.5g
Arvot/100g100g126kcal12.3g13.2g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416