Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Punajuuri 8.8g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Porkkana 7.5g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]4.3g14kcal0.5g0g1.6g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 13g35kcal1.3g1g2.9g0g
Sitruuna kuorittu 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g136kcal4.4g8.8g9g1.4g
Valittu annoskoko82g68kcal2.2g4.4g4.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g34kcal1.1g2.2g2.3g0.4g
Arvot/100g100g83kcal2.7g5.4g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209