Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 5g16kcal0.4g3.2g0.1g0.4g
Keräkaali, 100g6.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g1.3g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Kesäkurpitsa, tuore13g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g72kcal2.2g11.2g1.8g2.2g
Valittu annoskoko82g36kcal1.1g5.6g0.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna41g18kcal0.6g2.8g0.5g0.6g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389