Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 35g8.3kcal0.6g0.8g0.1g0.8g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)10g2.9kcal0.3g0.3g0g0g
Tomaatti 10g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g22g15kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g76kcal2.4g3.6g1.8g2g
Valittu annoskoko82g38kcal1.2g1.8g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna41g19kcal0.6g0.9g0.5g0.5g
Arvot/100g100g46kcal1.5g2.2g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521