Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalaliemikuutio 0.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g9g26kcal1.7g0g1g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g11g8.7kcal1.9g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g90kcal8g3.8g2.4g0.6g
Valittu annoskoko82g45kcal4g1.9g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna41g22kcal2g1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g55kcal4.9g2.3g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115