IS Lindströminpihvit

Lindströmin pihvit:
400 g naudan jauhelihaa
1 dl vedessä turvotettuja korppujauhoja
1 sipuli
1 dl maustekurkkukuutioita
1 dl etikkapunajuurikuutioita
1 rkl kapriksia
1 kanamuna
suolaa
mustapippuria
tilkka öljyä

Kuullota hienonnettu sipuli pannulla pehmeäksi.

Sekoita muut ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Sekoita joukkoon jäähtynyt sipuli.

Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pihvejä ja paista niitä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Korppujauhojen tilalle esim sinihometuorejuusto.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Ilana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 5.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Etikkapunajuuri 5.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 45g58kcal9.3g0g2.2g0g
Korppujauho 5.6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g218kcal21.8g10.6g9.2g1.4g
Valittu annoskoko82g109kcal10.9g5.3g4.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g55kcal5.5g2.7g2.3g0.4g
Arvot/100g100g133kcal13.3g6.5g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111399