Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g35g44kcal1.8g1g3.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g21g76kcal5.9g0.4g5.7g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.4g12kcal0.5g1.9g0.2g0.4g
Ruisjauho Pirkka6.3g19kcal0.6g3.9g0.1g0.9g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g349kcal21.4g15g22.6g2.6g
Valittu annoskoko82g174kcal10.7g7.5g11.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna41g87kcal5.4g3.8g5.7g0.7g
Arvot/100g100g212kcal13g9.1g13.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368