Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus35g11kcal0.7g1.8g0.1g1.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)35g39kcal8.1g0g0.7g0g
Juusto, Valio arkijuusto7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g186kcal21.6g4g9.2g2.2g
Valittu annoskoko82g93kcal10.8g2g4.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna41g47kcal5.4g1g2.3g0.6g
Arvot/100g100g114kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890