Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g38g64kcal7.1g0g3.8g0g
Kesäkurpitsa, tuore11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g24g5.9kcal0.4g1.1g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g175kcal15.4g3.6g10.8g0.4g
Valittu annoskoko82g88kcal7.7g1.8g5.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna41g44kcal3.9g0.9g2.7g0.1g
Arvot/100g100g107kcal9.4g2.2g6.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822