Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 19g37kcal5.5g0g1.7g0g
Siankylki, raaka4.7g15kcal0.7g0g1.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Palsternakka 7g4.5kcal0g0.8g0g0.3g
Paprika keltainen 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika vihreä 8g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g172kcal14g11.4g7g2.4g
Valittu annoskoko82g86kcal7g5.7g3.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g43kcal3.5g2.9g1.8g0.6g
Arvot/100g100g105kcal8.5g6.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933