Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka7.3g53kcal0.1g0.1g5.9g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g1.2kcal0.3g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g14g9kcal1.6g0.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Mansikka 28g13kcal0.1g2.4g0.1g0.5g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g14g54kcal1.1g8.3g2.3g0.5g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g11g24kcal0.3g0.6g2.3g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g5.6g30kcal0.5g3.4g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g382kcal8g34.2g24.2g2g
Valittu annoskoko82g191kcal4g17.1g12.1g1g
Annoskoko puolitettuna41g95kcal2g8.6g6.1g0.5g
Arvot/100g100g233kcal4.9g20.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316