Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g18g19kcal1.4g3.2g0.1g1.6g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe, punanen0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 32g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Paprika keltainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%28g48kcal5.6g0g2.8g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g165kcal14.6g9g7.4g4.2g
Valittu annoskoko82g83kcal7.3g4.5g3.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna41g41kcal3.7g2.3g1.9g1.1g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.5g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373