Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus3.9g14kcal0.6g0g1.3g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa18g24kcal3.3g0.2g1g0g
Valio fraiche 5%5.6g5.1kcal0.2g0.4g0.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)11g19kcal0.3g0.5g1.7g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)2.8g7.3kcal0.9g0g0.4g0g
Ketsuppi, Felix2.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)38g50kcal4.6g28.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g240kcal19.8g59.2g10.2g0g
Valittu annoskoko82g120kcal9.9g29.6g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna41g60kcal5g14.8g2.6g0g
Arvot/100g100g147kcal12.1g36.1g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821