Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 12g10kcal0.4g0.5g0.7g0g
Katkarapu, rainbow53g53kcal12.1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tilli, tuore 2.9g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g136kcal25.6g2.6g2.4g0.6g
Valittu annoskoko82g68kcal12.8g1.3g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna41g34kcal6.4g0.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g83kcal15.6g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889