Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%13g21kcal2.5g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 31g8.7kcal0.4g1.3g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g68kcal5.8g3.4g3.2g1.8g
Valittu annoskoko82g34kcal2.9g1.7g1.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g17kcal1.5g0.9g0.8g0.5g
Arvot/100g100g42kcal3.5g2.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648