Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g26g5.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 7.9g18kcal1.3g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g184kcal15g2.2g12.8g0.8g
Valittu annoskoko82g92kcal7.5g1.1g6.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna41g46kcal3.8g0.6g3.2g0.2g
Arvot/100g100g112kcal9.1g1.3g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667