Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g15g8.8kcal0.2g1.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g7.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g88kcal6.4g5.6g4.4g0.4g
Valittu annoskoko82g44kcal3.2g2.8g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna41g22kcal1.6g1.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.4g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177