Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 8.8g11kcal1.8g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g8.5g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g4.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 22g14kcal0.7g1g0.8g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g4.6g5.1kcal0.1g0.3g0.4g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss2.2g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras5.5g19kcal0.7g3.8g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g149kcal8.4g14.4g5.8g0.6g
Valittu annoskoko82g74kcal4.2g7.2g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna41g37kcal2.1g3.6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g90kcal5.1g8.7g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155