(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 8.1g1.4kcal0.2g0g0g0.2g
Paprika punainen 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 8.8g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.4g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4.2g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton5.3g10kcal0.2g0.3g0.8g0.2g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g8.8g10kcal0.2g0.4g0.9g0g
Tonnikala öljyssä 20g39kcal5.5g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g171kcal14g3.8g10.6g2.4g
Valittu annoskoko82g86kcal7g1.9g5.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g43kcal3.5g1g2.7g0.6g
Arvot/100g100g104kcal8.5g2.3g6.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233