Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis30g34kcal6.6g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 3.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g15g5.8kcal0.2g1.2g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)15g5.1kcal0.2g1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g129kcal14.2g5.8g5.6g0.8g
Valittu annoskoko82g65kcal7.1g2.9g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna41g32kcal3.6g1.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g78kcal8.6g3.5g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751