Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%18g30kcal3.5g0g1.8g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino18g60kcal4g9.3g0.7g1.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 28g10kcal0.9g1.4g0g0g
Ketsuppi, Felix1.8g1.6kcal0g0.4g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.8g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g254kcal20.6g23.8g8.4g2.4g
Valittu annoskoko83g127kcal10.3g11.9g4.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g63kcal5.2g6g2.1g0.6g
Arvot/100g100g154kcal12.5g14.4g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649