Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juuriselleri 4.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.5kcal0.2g1.8g0g0.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl9g2.8kcal0.4g0.2g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)14g33kcal1.6g0.1g2.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g174kcal8.8g9.4g9.8g2.6g
Valittu annoskoko83g87kcal4.4g4.7g4.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna41g44kcal2.2g2.4g2.5g0.7g
Arvot/100g100g106kcal5.3g5.7g5.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566