TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen15g20kcal2.8g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g7.3g11kcal1.2g0.3g0.6g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g107kcal8.8g4.2g5.8g1.2g
Valittu annoskoko82g53kcal4.4g2.1g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g27kcal2.2g1.1g1.5g0.3g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.5g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546