Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 33g25kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2g7kcal0.1g1.6g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 17g19kcal3.5g0g0.5g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kaali, valkokaali13g2.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sieni tatti, hapero 3.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g216kcal9.8g15.2g12.8g1.8g
Valittu annoskoko83g108kcal4.9g7.6g6.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g54kcal2.5g3.8g3.2g0.5g
Arvot/100g100g131kcal5.9g9.2g7.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282