Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g20g103kcal6g3g8.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g5g8.8kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g6.5g23kcal0.9g3.6g0.4g0.7g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala11g34kcal1.6g6.2g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g338kcal17g27g17.8g7.4g
Valittu annoskoko82g169kcal8.5g13.5g8.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna41g84kcal4.3g6.8g4.5g1.9g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236722