Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g45g49kcal3.6g8.9g0g2.2g
Punajuuri, keitetty, suolaton 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 2.4g8.2kcal0.1g1.9g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g203kcal8g26.4g7.2g6.2g
Valittu annoskoko83g102kcal4g13.2g3.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna41g51kcal2g6.6g1.8g1.6g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390