Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 21g40kcal5.8g0g1.9g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 14g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kurkku, tuore13g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, tuore30g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Sinappi 2g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g107kcal12.8g3.8g4.2g1.2g
Valittu annoskoko83g53kcal6.4g1.9g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g27kcal3.2g1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g65kcal7.8g2.3g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763