Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 50g10kcal0.8g1.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Herne 6.2g4.3kcal0.3g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Soijakastike 2.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g3.7g6.2kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g84kcal2.8g8.6g3.6g1.8g
Valittu annoskoko82g42kcal1.4g4.3g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g21kcal0.7g2.2g0.9g0.5g
Arvot/100g100g51kcal1.7g5.2g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953