Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Munan keltuainen1.5g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.6g0.1g0.3g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g4.2g15kcal0.6g2.3g0g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g33g11kcal0.1g2.4g0.1g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g8.3g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Smetana6.2g24kcal0.1g0.1g2.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g358kcal5.6g39.4g18.6g2.6g
Valittu annoskoko82g179kcal2.8g19.7g9.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna41g90kcal1.4g9.9g4.7g0.7g
Arvot/100g100g217kcal3.4g23.9g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418946