Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 42g6.6kcal0.3g0.8g0g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Nokkonen 1.7g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g8.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g51kcal1.6g3.8g2.6g2.6g
Valittu annoskoko82g26kcal0.8g1.9g1.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna41g13kcal0.4g1g0.7g0.7g
Arvot/100g100g31kcal1g2.3g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738