Kinkku-Ruislasagne

1. Valmista kastike.

Kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.

Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.

Lisää sulatejuusto pieninä nokareina.

Mausta mustapippurilla.

Sekoita, kunnes juusto on liuennut.

2. Kaada pienehköön lasagnevuokaan noin 1/3 kastikkeesta.

Lado päälle 3 viipaletta ruipaloja ( määrä riippuu vuoan koosta) halkaisupinta ylöspäin.

Nostele leiville kinkkusuikaleita tasaiseksi kerrokseksi.

Kaada päälle kastiketta.

Lado pinnalle loput leivät ja kaada päällimmäiseksi kastiketta.

3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Silu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g16g39kcal3g0g3.4g0g
Kevytmaito hyla (Valio)37g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g1.9g6.7kcal0.2g1.3g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kevyt pizzasuikale (250 g)16g14kcal2g0.2g0.6g0g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)10g22kcal0.8g4.1g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g225kcal14.4g14.8g12.4g2.2g
Valittu annoskoko83g113kcal7.2g7.4g6.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna41g56kcal3.6g3.7g3.1g0.6g
Arvot/100g100g136kcal8.7g9g7.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84479