Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee38g45kcal7.9g0.9g2.2g0g
Paprika keltainen, annos 40g6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, tuore17g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g2.2g4.2kcal0g1g0g0g
Soijakastike 2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g2.2g0.4kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.9g3.3kcal0g0.8g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g3.8g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g135kcal17.2g10.2g4.8g1g
Valittu annoskoko83g67kcal8.6g5.1g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna41g34kcal4.3g2.6g1.2g0.3g
Arvot/100g100g81kcal10.4g6.2g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120