Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis37g41kcal8g0g1.1g0g
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 10g7.8kcal0.5g1.3g0g0.1g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 7.3g1.2kcal0.2g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g106kcal17.8g3.4g2.4g1.4g
Valittu annoskoko83g53kcal8.9g1.7g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g27kcal4.5g0.9g0.6g0.4g
Arvot/100g100g64kcal10.8g2.1g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183