Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)42g55kcal8.9g0.2g2.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g14g18kcal0.6g0.7g1.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima18g69kcal5.1g0g5.3g0g
Tilli, tuore 5.3g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Ruohosipuli 2.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g288kcal29.6g1.8g17.6g0.4g
Valittu annoskoko83g144kcal14.8g0.9g8.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g72kcal7.4g0.5g4.4g0.1g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.1g10.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096