Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 5.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Poronliha, paistettu 14g28kcal3.5g0g1.6g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g16g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.9g1kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g74kcal7.4g3.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko83g37kcal3.7g1.7g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna41g19kcal1.9g0.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g45kcal4.5g2.1g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305