Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 39g12kcal0.2g2.1g0.1g0.7g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras7.8g25kcal1.1g4.5g0.2g0.6g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g12g12kcal1.1g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g99kcal5g17g0.6g2.8g
Valittu annoskoko83g50kcal2.5g8.5g0.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna41g25kcal1.3g4.3g0.2g0.7g
Arvot/100g100g60kcal3g10.3g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374