Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 33g12kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.1g27kcal0.2g0.2g2.8g0g
Pekoni, paistettu 1.9g10kcal0.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g282kcal18.6g1.6g22.2g1.6g
Valittu annoskoko83g141kcal9.3g0.8g11.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g70kcal4.7g0.4g5.6g0.4g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886